Iedereen heeft van tijd tot tijd ontspanning nodig. Maar zeker voor u als mantelzorger, is het goed de zorg even los te laten en nieuwe energie op te doen! Zorgt u inmiddels langer dan drie maanden, minimaal 8 uur per week voor een partner, kind of ander familielid? Dan zorgen wij dit weekeinde graag voor u!
We begrijpen dat het niet makkelijk is om de zorg aan een ander over te laten. U moet een beroep doen op anderen en alles goed organiseren voordat u met een gerust hart een weekeinde vertrekt. Wij helpen u graag bij het vinden van vervangende zorg of andere regelzaken. Met een tijdige aanmelding voor dit weekendje weg is er gelegenheid de nodige voorbereidingen in alle rust te treffen.

Om het jaarlijkse weekendje weg voor zoveel mogelijk mantelzorgers bereikbaar te maken, worden nieuwe deelnemers bovenaan de lijst geplaatst. Deelnemers die een vorige keer zijn meegegaan komen op een wachtlijst.

WANNEER?
Het weekeinde staat gereserveerd van vrijdag 13 september tot en met zondag 15 september en vrijdag 27 september tot en met zondag 29 september. U wordt vrijdagmiddag rond 15.00 uur verwacht en vertrekt op zondagmiddag rond 14.00 uur. Bij grote belangstelling voor deze weekenden, hebben we een reserveweekend gepland van vrijdag 4 oktober tot en met zondag 6 oktober.

WAAR GAAN WE HEEN EN WAT ZIJN DE KOSTEN?
Voor dit weekeinde hebben we het Wellness Hotel Huis ten Wolde in De Bult gereserveerd.
U betaalt een eigen bijdrage van € 80,--. Daarnaast financiert uw gemeente uw verblijf.

WAT GAAN WE DOEN?
U krijgt een ontspannend programma aangeboden met veel gezelligheid, met momenten van ontmoeting en nog veel meer. Natuurlijk kunt u ook van de natuur en de rust genieten: “Niets moet, alles mag”. Het hotel beschikt over een zwembad, sauna en beauty- en wellnessruimtes. Voor de sauna en de Beauty en Wellness moet u vooraf het reserveren en hieraan zijn kosten verbonden. Gebruik van het zwembad is gratis.

GAAT U MEE?
Wilt u eerst meer informatie, dan kunt contact opnemen met KEaRN Steunpunt Mantelzorg. Dat kan per mail via mantelzorg@kearn.nl of telefonisch via 0511 - 465200 (op maandag, woensdag en donderdag tussen 9.00 en 13.00 uur)