In de Buurtkamer gaat het om contact met de ander, ergens bij horen, een plek hebben waar je naartoe kunt, waar je meedoet met anderen. Een plek waar je niet verplicht elke week naar toe hoeft, maar zeker iedere week welkom bent. Waar je binnen kunt lopen, maar ook weer naar huis kunt gaan wanneer je dit wilt.
Je vindt de Buurtkamer in Glinstra State aan de Freerk Bosgraafstraat 18 te Burgum. Er staan regelmatig activiteiten op de planning, zoals een bingo, een creatieve activiteit of een lezing. Even langskomen voor een kopje koffie en een praatje? Ook dat is prima. Deelname aan activiteiten is niet verplicht. Deelname aan activiteiten is meestal gratis of er wordt een kleine vergoeding gevraagd. Koffie/thee kost €0,50.
Iedere maandagochtend is de Buurtkamer geopend van 9.30 tot 12.00. Op woensdagmiddag is de Buurtkamer geopend van 14.00 tot 16.30.

De Buurtkamer in Burgum is een initiatief van inwoners, Stichting AanZet en KEaRN. In samenwerking met andere organisaties wordt er vorm gegeven aan de Buurtkamer. Voor meer informatie: neem contact op via 06 – 24781330, e-mail naar info@debuurtkamer.com of kijk op www.debuurtkamer.com.